zaterdag 20 augustus 2011

Het schiet op...

De afgelopen weken is bijna elke dag anders geweest en we voelen nu echt dat we moeten gaan. De jongens hebben van veel vrienden en schoolmaatjes afscheid genomen aan het begin van de schoolvakantie. Dat is nu 4 weken geleden en de eerste komen bijna alweer terug. Tijd om te gaan.
 
Overmorgen staan om half acht de verhuizers op de stoep die denken twee dagen nodig te hebben. Morgenavond haal ik de stekker uit te computer en zijn we niet meer online vanuit de Schelfhoutstraat. Vanaf maandagavond verblijven we in een ander huis.
 
Dinsdag verder met inpakken, woensdag garages opruimen en naar de smurfenfilm, donderdag overdracht huis en garageboxen, vrijdag afscheid nemen van m'n ouders en 's middags naar het hilton op schiphol.
Zaterdag eindelijk vliegen.

2 opmerkingen:

  1. Have a save trip. We will be meeting you in New Zealand, whenever that may be. Enjoy the start of your new lives. You won't regret it. I know.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Herman en Marcella, hopelijk hebben jullie een goede reis gehad en zijn jullieveilig aankomen. Ik hebt er net elf uur vliegen op zitten en dat was best lang. Ik blijf jullie volgen. Groeten Bram.

    BeantwoordenVerwijderen