woensdag 31 augustus 2011

We zijn er

We zijn in Dunedin in ons appartement en we zijn weer online. Op de momenten dat we horen te slapen, 's nachts, zijn we nog wel eens wakker maar verder gaat het erg goed met ons. Ook de reis hier naar toe is uitstekend verlopen. We waren er zelf eerder dan onze bagage, die kwam iets later.

Het vertrek op Schiphol was warm en hartelijk, iedereen die daar bij aanwezig was, bedankt en iedereen die nog een email, sms of kaartje gestuurd heeft, ook erg bedankt.

De vluchten gingen goed, van Amsterdam naar Singapore was lang maar comfortabel. Drie uur overstaptijd in Singapore is goed te doen en tijdens de vlucht van Singapore naar Auckland hebben we voor de helft geslapen. De volgende dag zijn we verder gevlogen naar Dunedin. Echter tijdens de korte overstap in Christchurch is onze bagage zoek geraakt. Nog dezelfde avond werd deze afgeleverd, hard nodig i.v.m. warmere kleren.

Vandaag zijn we erg actief geweest, rekeningen openen, huurhuizen uitzoeken en een internet kabel aanschaffen. Dit laatste geeft meteen dit resultaat.
Hieronder onze huidige huisvesting 77 Manorplace Dunedin unit 3.















Groeten

Jilles, Thijs, Marcella en Herman

10 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier daar in Dunedin, groeten Kas, Theo en Morwen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey tegenvoeters,

    Goed om van jullie te horen. Gek idee, hoor, dat jullie daar nu écht zijn. Goed dat de reis voorspoedig is verlopen en wat die warme kleren betreft: aan de foto's te zien hebben wij die harder nodig! Succes met alle 'regeldingen' en we wachten op nieuwe verhalen.

    Groetjes,
    Corjan en Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo "verre" familie,

    Goed iets van jullie te horen! Ik ben blij te horen dat jullie reis goed is verlopen! Maak er iets moois van met z'n allen en veel succes met jullie installatie in Dunedin!!!

    Ik blijf jullie volgen!

    Warme groeten vanaf Vlie
    Je neef Jaap

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He globely's...vandaag schijnt in Schagen ook weer eens de zon....succes met alle innestelling!! Het is leuk om jullie verhalen daarover te lezen...hartelijke groeten Marijke Hammer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Globetrotters,
    We hebben jullie blog ook gevonden, leuk om jullie zo te kunnen volgen. Skype werkt ook en dat maakte de dag van Aaron helemaal goed.
    Hier is de vakantie bijna voorbij, wanneer gaan Thijs en Jilles naar school?
    Groetjes,
    Mario, Carla, Aaron en Ivo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee Herreboef,

    Heb jullie vanaf AMS tot aan Kazachstan gevolgd, de landing op Changi gezien en gehoord, vervolgens op de volgende dag de SQ281 vanaf de oostkust Aussie tot aan de landing in AKL gezien en gehoord. Doet je gmail account het gewoon?

    gr,

    Maarten

    BeantwoordenVerwijderen
  7. So how does it feel to have really made the move? Pretty cool I assume. When did it start? All the way back in 2007 when we met again after some 12 years. Right? You guys did it, hopefully with a little help from across the pond.
    You will have summer twice this year, isn't that funny?
    Greetings from Rolly View, Marco.
    (keep blogging)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi familie!!
    Gisteren op skype was best goed te doen, fijn om elkaar zo even te zien en te spreken!
    Is er al sneeuw??
    Vandaag hier prachtig weer, eindelijk zomer?!
    Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo lieve mensen, fijn dat jullie goed aangekomen zijn in het verre Nieuw-Zeeland. Wij wensen jullie alle geluk en succes en blijven jullie volgen op blogspot.
    Groetjes
    Peter en Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Marcella en Herman. Wat een eind weg zeg. Wij waren in Zuid Afrika en dat vond ik al erg lang vliegen. En ik vond het niet comfortabel, maar misschien hadden jullie een ander vliegtuig. We zijn mekaar waarschijnlijk gekruist op Schiphol. Leuk om jul.lie zo een beetje te kunnen volgen. De kiwi's doen het op het wk roeien in ieder geval beter dan de hollanders, dus in die zin ga je er wel op vooruit Marcella.
    Groeten Bram.

    BeantwoordenVerwijderen