maandag 5 september 2011

tourist

Momenteel kan je er niet omheen dat de Wereldkampioenschappen Rugby in Nieuw Zeeland zijn. Overal kom je dit tegen. Natuurlijk is het eigen team de beste, de All Blacks. Ook in Dunedin zijn enkele poule wedstrijden. Leuk voor de integratie dachten wij en informeerden naar 4 kaartjes voor de wedstrijd Wales vs Italie. Kosten tussen de NZ$400,-- en NZ$500,-- totaal. We kijken het wel op tv.
Afgelopen zondag was het centrum van Dunedin de plek waar iedereen naar toe ging i.v.m. de ontvangst van het rugby team uit Argentiniƫ.Voor ons mooi de gelegenheid om de noordkant van de Otago Harbour te ontdekken, helemaal tot het einde. Een mooie rit met prachtige uitzichten. Nog even de toerist uithangen voordat ik eerdaags begin met werken.

van de noordzijde een kijk op de woonwijk Waverly

zuidzijde begin Otago Harbour

"The Mole" het uiterste puntje van de noordzijde van Otago Harbour, waar je heel ver weg de Albatrossen ziet broeden en waar tekstborden vragen om de Penguins met rust te laten. Dat was geen probleem, ze waren er niet.

1 opmerking:

  1. Hoi, hoi, nou spannend allemaal hoor; een heel nieuw leven!! Vandaag van Anita jullie blogadres gekregen. Leuk om jullie verhaal te lezen. We blijven jullie volgen hoor!! We hopen dat jullie gauw een eigen lekker stekkie hebben want dat is toch wel erg fijn. We zien het wel op de blog!

    Have fun! Groetjes Gitte (ook de groetjes van Ep, Rico, Senna en Youri)

    BeantwoordenVerwijderen