vrijdag 30 september 2011

Golf

Al een poosje vraagt Thijs wanneer we eindelijk eens gaan golfen. Zoveel banen in de buurt en nog steeds niet een bal geslagen. Elke dag zien wij de 18holes "linksbaan" van Chisholm Park vanachter onze keukentafel. http://www.chisholmlinks.co.nz/

Omdat in NZ afgelopen weekend de klok een uur vooruit is gegaan voor de "daylight saving" blijft het 's avonds nu ook wat langer licht. Hoogste tijd om deze baan uit te proberen. Reserveren hoeft hier niet," begin maar wanneer je aan komt en heb vooral veel plezier."
De baan ligt naast de oceaan wat geweldige doorkijkjes en vergezichten geeft. Uiteindelijk brengt de baan je bij de rand van een 50meter hoge afgrond boven de oceaan waar de hele lengte van de baan langs loopt tot de hole. Dit was fantastisch. We hebben besloten dat we dit iedere week op donderdag gaan doen in plaats van voetballen op zaterdag.
Op 1 oktober begint ook nog het visseizoen met meteen een forel viswedstrijd waar Jilles en Thijs aan mee doen op zondagmorgen dus..... genoeg te doen.
Thijs op hole 9

1 opmerking:

  1. Hoi familie, is er nog een bal in de oceaan beland?
    Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen