zaterdag 11 augustus 2012

Olympische spelen, Edgar Centrum Dunedin

Op de scholen van de jongens wordt veel tijd besteed aan de olympische spelen. Bij Thijs op school vonden ze het tijd om de daad bij het woord te voegen. Afgelopen woensdag was het zo ver. Ouders waren uitgenodigd om aan te moedigen van 11:30u tot 12:30u in het Edgar Centrum.

Dit sport centrum was vroeger een opslag loods voor de wol van de schapen. Door de jaren heen maken de schapen plaats voor koeien en is de loods overbodig. Echter met enorme financiƫle middelen van meneer Edgar en de gemeente Dunedin is het omgevormd tot een sport en evenementen centrum. De grootste van het zuidelijk halfrond. Er liggen dus gewoon 21 tennisbanen in, kleedkamers, kantine, zalen, etc.. Groot genoeg voor de leerlingen van Bathgate Park School om 10 Olympische spelen in groepsverband uit te oefenen.

Wij waren een van de weinige ouders die ( alle tijd ) hebben om Thijs aan te moedigen. Vol trots droeg ik mijn oranje hoed al vonden zoon lief en man lief het minder geslaagd! Jammer dan. De foto's geven een kleine indruk van " de Spelen".











2 opmerkingen: